Wie ben ik ?

IMG_3147_klein Welkom, wat leuk dat je op mijn website komt kijken.
Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Williene Nijkamp en ik woon in Hendrik-Ido-Ambacht. Hopelijk is dit dicht bij jouw woonplaats zodat we een afspraak kunnen maken voor een leuke shoot.

Maar eerst nog iets meer over mij en mijn hobby fotografie.
Een paar jaar geleden was ik op vakantie in Oostenrijk en hier is het allemaal begonnen 🙂 Het is daar zo mooi en ik wilde heel graag die beelden vastleggen en dat heb ik ook gedaan. Gelukkig, het resultaat was echt top. Daar wilde ik mee verder gaan en dan niet alleen van de natuur, maar ik wilde ook personen happy zien voor mijn lens. Wat mijn droom was is nu toch echt werkelijkheid geworden. Ik heb een eigen site waar ik met heel veel trots mijn foto’s aan iedereen kan laten zien.

Hopelijk bent u even enthousiast als ik en zie u graag een keer voor de lens bij mij.